Jamabarn

Om

Välkommen till Jamabarn! 
Behöver du en originell och personlig present till dopet/namngivningen/födelsedagen eller kalaset hittar du det här. Alla  möblerna är svensktillverkade i trä och av mycket hög kvalitét. Tanken är att de ska tåla att lekas med och användas flitigt i många, många år.
Det finns många motiv och färgteman att välja bland.
Har du speciella önskemål så väljer du en möbel märkt med "Eget motiv" och beskriver där vad du vill ha för motiv och färg.
Det går också bra att skicka ett mail eller  slå en signal om du vill prata igenom din order eller har några frågor, jag hjälper dig gärna.
Utöver handmålade möbler gör jag även tryckta  illustrationer efter egna original, såsom dop och födelsedagstavlor, namnklossar och vimplar m.m.
Jag gillar leksaker av trä, eller det lilla udda med tanke bakom, och det är det ni hittar i denna webbshop. Följ gärna Jamabarn på Instagram och Facebook för inspiration och tips.

Jamabarn ägs och drivs av mig, Linn Lundén.
Jag är utbildad möbelsnickare och illustratör. Jag började jobba för Jamaprodukter 2012 som dekormålade. 2014 startade Jamabarn AB och jag blev då en av ägarna, sedan sommaren 2016 är jag ensam ägare och illustratör på Jamabarn. Vid årskiftet stängde jag ner min butik i Kronhusbodarna, Göteborg, och jobbar numera hemifrån. 


Jamabarn runs by me, Linn Lundén .Jamabarn stands for high quality and craftsmanship and everything is handpainted by me Linn. In addition to the furnitures we also have illustrations and other decor for the kids room all selected with great care. 


Allmänt:
Normal leveranstid är 1-2  veckor, men jag tar alltid "akuter" så länge produkten finns  i lager.
Skickat:
Möblerna skickas med Bring. Frakten för möbler ligger från 150kr till  350kr beroende på vad du beställer.
Du får ett sms när din vara är framme hos dig på närmaste utlämningsställe.
Jag skickar senast på tisdag för leverans på fredag samma vecka.
Ej uthämtad beställning faktureras.
Om ett paket är skadat, ta bilder på paketet och den skadade varan, skicka detta till linnlunden@live.se. Samt ring 031-575728 så hjälper jag dig.
Leksaker och vissa mindre produkter skickas fraktfritt..
Reklamationer skall göras inom 2 veckor från det att varan har ankommit utlämningsstället.

Utkörning till Göteborg görs på torsdagar från kl 16:00 kostnad 90kr. Jag hör av mig till dig innan och bestämmer plats och tid. 

Hämtning:
Vill du hämta din möbel går det bra att göra det i Dannike 2 mil öster om Borås. Ring innan så du vet att jag är hemma och kan möta upp dig.
Jamabarn AB
Bosgården 1
516 94 Dannike
031-575728 

Öppet köp, 2 veckor, gäller endast för EJ namnade möbler. Frakten tillbaka står kunden för.